- Balansaccountancy

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Daniëlle

Drs D.M.M. (Daniëlle) van Haelst-Aarts R.A. (1970) heeft na haar doctorale opleiding Bedrijfseconomie de postdoctorale opleiding tot registeraccountant gevolgd, welke zij in maart 1997 heeft afgerond. Van 1994 tot en met medio 2004 is zij werkzaam geweest bij een van de grote accountantskantoren van Nederland, waarbij haar focus lag op het topsegment van het MKB. In 2004 heeft zij Balans Accountancy & Administratie opgezet met dienstverlening gericht op het MKB. Met ingang van 2008 vervult zij tevens de rol van compliance officer voor een collegakantoor.

Daarnaast is Daniëlle als examinator verbonden aan de post-master opleiding accountancy van Tilburg University.

Lisette

Drs E.G.M. (Lisette) Aarts RA (1972) heeft na haar opleiding accountancy aan de HEAO de verkorte doctorale opleiding bedrijfseconomie gevolgd, waarna zij in oktober 1998 de postdoctorale opleiding tot registeraccountant heeft afgerond. Van 1996 tot en met augustus 2008 is zij werkzaam geweest bij een van de grote accountantskantoren van Nederland, waarbij haar werkzaamheden gericht waren op de totale dienstverlening ten behoeve van het MKB. Binnen dit kantoor is zij lid geweest van de commissie vaktechniek, de commissie ontwikkeling controle-aanpak en de projectgroep aanvraag WTA-vergunning. In 2008 is Lisette toegetreden tot Balans Accountancy & Administratie waar zij heeft bijgedragen aan een verdere uitbouw en professionalisering van de dienstverlening. Daarnaast is zij als examinator verbonden aan de post-masteropleiding accountancy van Tilburg University.

Renate

R.M.C. (Renate) van Son - Boere R.A. (1972) heeft na haar opleiding Accountancy aan het HEAO de postdoctorale opleiding tot registeraccountant gevolgd, welke zij in oktober 1998 heeft afgerond. Van 1995 tot en met medio 1999 is zij werkzaam geweest bij een van de grote accountantskantoren van Nederland, waarbij haar focus lag op het topsegment van het MKB. Daarna is zij werkzaam geweest als interim manager bij diverse (inter)nationale ondernemingen in verschillende financiële functies. Naast haar werkzaamheden in het bedrijfsleven is zij vanaf 1998 regelmatig als docent en examinator betrokken bij de postdoctorale opleiding tot registeraccountant. In 2006 is zij als zelfstandig openbaar accountant voor het MKB gestart en werkt vanaf 2013 samen met Balans Accountancy & Administratie. In het voorjaar 2015 heeft zij de opleiding voor Belasting Accountant afgerond.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu