Watwijbelangrijkvinden - Balans Accountancy

Ga naar de inhoud

Wat wij belangrijk vinden
Persoonlijke aandacht
____________

Balans Accountancy & Administratie is een klein accountantskantoor waardoor wij ons persoonlijk kunnen inzetten voor de ondernemer. De ondernemer heeft te maken met één aanspreekpunt die van alles wat de ondernemer aangaat op de hoogte.
Dienstverlening op maat
____________

Balans Accountancy & Administratie verricht diensten op het gebied van accountancy en administratie in brede zin.
 
Iedere ondernemer is anders; daarom verkoopt Balans Accountancy & Administratie geen standaardproducten maar stemt haar dienstverlening af op de individuele behoeften van de ondernemer.
Heldere afspraken
________

Wij inventariseren samen met de ondernemer wat zijn behoeften zijn en maken vooraf heldere afspraken omtrent de dienstverlening en de prijs.
 
Mocht er iets niet naar tevredenheid verlopen dan wordt dit direct opgelost.
Kwaliteit
____________

Doordat de dienstverlening door ons persoonlijk wordt uitgevoerd, kunnen wij instaan voor de kwaliteit van het afgeleverde product. In de ruim 20 jaar die wij reeds als register-accountant werkzaam zijn, hebben wij zeer veel klanten bediend, in veel verschillende branches. Hierbij hebben wij ervaring opgedaan op tal van onderwerpen. Mocht zich een situatie voordoen waar wij naar onze mening onvoldoende kennis in huis hebben dan zullen wij een specialist inschakelen om te waarborgen dat de ondernemer de beste mogelijke dienstverlening krijgt. Wij beschikken over een netwerk van specialisten op allerlei aangrenzende vakgebieden.
Terug naar de inhoud